Skip to content
Menu
Moje książki – księgarnia Internetowa
  • Moje Książki
  • Księgarnia
  • FORUM
  • Kontakt
Moje książki – księgarnia Internetowa

Forum

Menu
Nawigacja po forum
Forum
Ścieżka forum - jesteś tutaj:Forum | mojeksiążki.plNasze tematy: Co kupićKuchnia w stylu vintage. Sentymen …
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Kuchnia w stylu vintage. Sentymentalny powrót do ubiegłych lat

kuchnia
2 wpisy
#1 · 25 listopada 2020, 16:46
Cytat z kuchnia data 25 listopada 2020, 16:46

Modna kuchnia urządzona według najnowszych trendów to kuchnia w stylu vintage. Idealna dla miłośników różnych stylów i przywracania do życia przedmiotów z naszej przeszłości. Z tym stylem najbardziej kojarzy się możliwość odważnego i swobodnego łączenia. Wyposażenie kuchni może być stylizowane na wiekowe. Używane materiały to naturalne drewno, szkło i metal.

A oświetlenie i lampy do kuchni vintage? Też są istotne!

https://lumigo.pl/rodzaj/kuchnia-i-jadalnia/

Idealnie pasują tu przedmioty codziennego użytku nawiązujące do minionych epok. Kryształowe ciężkie karafki, kuchenne kredensy w kolorze naturalnego drewna lub bieli, szklane kieliszki to dodatki, które tworzą niepowtarzalny klimat. Kuchnia w stylu vintage to wyjątkowo ładne przedmioty. Stare donice, kwiaty i pachnące suszone zioła, opływowe kształty mebli i jasne kolory ścian sprawiają, że w takiej kuchni gotuje się z przyjemnością. Przytulne pomieszczenie pełne ciepła i zapachów przenosi nas w czasie.

Modna kuchnia urządzona według najnowszych trendów to kuchnia w stylu vintage. Idealna dla miłośników różnych stylów i przywracania do życia przedmiotów z naszej przeszłości. Z tym stylem najbardziej kojarzy się możliwość odważnego i swobodnego łączenia. Wyposażenie kuchni może być stylizowane na wiekowe. Używane materiały to naturalne drewno, szkło i metal.

A oświetlenie i lampy do kuchni vintage? Też są istotne!

https://lumigo.pl/rodzaj/kuchnia-i-jadalnia/

Idealnie pasują tu przedmioty codziennego użytku nawiązujące do minionych epok. Kryształowe ciężkie karafki, kuchenne kredensy w kolorze naturalnego drewna lub bieli, szklane kieliszki to dodatki, które tworzą niepowtarzalny klimat. Kuchnia w stylu vintage to wyjątkowo ładne przedmioty. Stare donice, kwiaty i pachnące suszone zioła, opływowe kształty mebli i jasne kolory ścian sprawiają, że w takiej kuchni gotuje się z przyjemnością. Przytulne pomieszczenie pełne ciepła i zapachów przenosi nas w czasie.

Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0
Moje Książki
2 wpisy
#2 · 25 listopada 2020, 16:47
Cytat z Moje Książki data 25 listopada 2020, 16:47

Kuchnia w stylu vintage ma wiele twarzy. Nietuzinkowe i ciekawe rozwiązania dają niesamowite rezultaty. Tak urządzona kuchnia zachwyca gości i przyciąga uwagę. Wnętrza pełne są zapachów i wspomnień z naszego dzieciństwa. Często mylone są z wnętrzami urządzonymi w stylu retro. Jednak to zupełnie inny styl.  W dodatkach dominują tu kolory takie jak ostra czerwień, odcienie niebieskiego, piękny turkus, biel, brąz i żółty. To sentymentalny powrót do lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych ubiegłego wieku.

Kuchnia w stylu vintage ma wiele twarzy. Nietuzinkowe i ciekawe rozwiązania dają niesamowite rezultaty. Tak urządzona kuchnia zachwyca gości i przyciąga uwagę. Wnętrza pełne są zapachów i wspomnień z naszego dzieciństwa. Często mylone są z wnętrzami urządzonymi w stylu retro. Jednak to zupełnie inny styl.  W dodatkach dominują tu kolory takie jak ostra czerwień, odcienie niebieskiego, piękny turkus, biel, brąz i żółty. To sentymentalny powrót do lat pięćdziesiątych i sześćdziesiątych ubiegłego wieku.

Kliknij dla kciuka w dół.0Kliknij dla kciuka w górę.0
Odpowiedz na wpis: Kuchnia w stylu vintage. Sentymentalny powrót do ubiegłych lat
Anuluj
Kanał RSS

Tematy na forum

Chwilówki online - kto może się o …przez Moje Książki12 miesięcy temu
Kuchnia w stylu vintage. Sentymen …przez Moje Książki2 lata temu, 1 odpowiedź
Jaką lampę kupić do czytania w sy …przez kuchnia2 lata temu, 1 odpowiedź
Zalety czytania książekprzez Kapitan Book2 lata temu
Książka prezentem dla każdegoprzez Kapitan Book2 lata temu
Fotoksiążka. Kiedy, jak, dlaczego …przez Kapitan Book2 lata temu
Najwygodniejszy sposób na czytani …przez Kapitan Book2 lata temu

Ostatnie wpisy

• Jedzenie ciastek z marihuaną, picie nalewki THC – co trzeba wiedzieć przed jedzeniem?
  • Niezbędnik handlowca – 12 obowiązkowych lektur na temat sprzedaży
  • Kredyt gotówkowy vs. pożyczka ratalna: co wybrać?
  • Inspirujące książki dla kobiet
  • Księgarnia internetowa źródłem wartościowej i zróżnicowanej rozrywki
  • Książki o biznesie – zanurz się w świecie biznesowych emocji
  • Okładka do książki – co w warto wiedzieć?

Strony

• Forum
  • Kontakt

Kategorie

• Bez kategorii
  • Księgarnia
©2022 Moje książki – księgarnia Internetowa | Powered by SuperbThemes & WordPress